Мікрофінансування як об’єкт соціально відповідальних інвестицій - Косодій, Р.П.; Бондаренко, А.О. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Цілі статті. Ми розглянемо основні принципи соціально відповідальних інвестицій, роль інституціональних та індивідуальних інвесторів у розвитку мікрофінансування як одного з видів соціально відповідальних інвестицій, види інвестицій у мікрофінансування, відповідні вигоди та ризики, а також основні обмеження для розвитку мікрофінансування.