Ринок послуг як пріоритетний напрям розвитку економіки України та її регіонів - Папп, В.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою даного дослідження є розробка механізму розвитку сфери послуг України та регіонів в сучасних умовах функціонування економіки, а також формування напрямків розвитку даної галузі на державному та регіональному рівні, що є потенційною можливістю покращити її потенціал та сприяти вирішенню таких важливих проблем, як забезпечення довгострокової присутності країни на світових ринках послуг.