Методологічні проблеми інституціоналізації в економічних відносинах - Івашина, О.Ф. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті є аналіз можливості використання методологічного потенціалу неоінституціональної та нової інституціональної теорії в процесі інституціоналізації економічного розвитку та визначення можливих інституціональних дискреційних альтернатив в процесі наукового дослідження.