Актуальні проблеми українського суднобудування - Наумов, О.Б.; Пашко, Д.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою цієї статті є дослідження проблем, перспектив та шляхів стимулювання розвитку суднобудування України в сучасних умовах