Теоретичні узагальнення щодо сутності економічної безпеки в сучасних умовах розвитку України - Озаріна, О.В. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті є дослідження еволюції теоретичних поглядів до розуміння сутності ЕБ держави та визначення поняття цієї дефініції в сучасних умовах розвитку України.