Проблеми розвитку іпотечного кредитування в Україні - Ягупова, К.А. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Як створити оптимальні умови для клієнтів – фізичних осіб, які інструменти здешевлення іпотечних кредитів застосувати, щоб досягнути позитивних результатів, - ці питання і є предметом авторського дослідження.