Громадські об’єднання есперантистів України у контексті міжнародної політики комуністичного режиму (20-і роки ХХ століття) - Крамар, О.С. (Культура народов Причерноморья, 2008)
Метою статті нами визначено аналіз діяльності громадських об’єднань есперантистів України у контексті міжнародної політики комуністичного режиму у 20-х роках ХХ століття.