Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику
Gespeichert in:
| Datum: | 2008 |
|---|---|
| 1. Verfasser: | Крисанов, Д.Ф. |
| Format: | Artikel |
| Sprache: | Ukrainian |
| Veröffentlicht: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2008
|
| Online Zugang: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/11502 |
| Tags: |
Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Zitieren: | Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 249-261. — Бібліогр.: 10 назв. — укp. |
Institution
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineÄhnliche Einträge
-
ДО ПИТАННЯ ЩОДО ЗАКОНОДАВЧОГО ВИЗНАЧЕННЯ ЯКОСТІ Й БЕЗПЕЧНОСТІ ПРОДОВОЛЬЧОЇ ПРОДУКЦІЇ
von: Kozhukh, M.S.
Veröffentlicht: (2012) -
ДЕТЕРМІНАНТИ ЕКСПОРТУ ЗЕРНОВИХ КУЛЬТУР В УКРАЇНІ: КІЛЬКІСНА ОЦІНКА ВПЛИВУ КЛЮЧОВИХ ФАКТОРІВ
von: Пархоменко, О. С., et al.
Veröffentlicht: (2024) -
Системний підхід до факторів ризику для здоров'я як ресурс покращання якості та збільшення тривалостi життя людей
von: Москаленко, В.Ф.
Veröffentlicht: (2003) -
Мінімізація ризику при реалізації інвестиційної стратегії як фактор економічної привабливості автотранспортних підприємств
von: Гайдай, Г.Г.
Veröffentlicht: (2012) -
Підходи до оцінки цінового ризику на підприємствах харчової промисловості
von: Плющик, І.А., et al.
Veröffentlicht: (2012)