Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику

Gespeichert in:
Bibliographische Detailangaben
Datum:2008
1. Verfasser: Крисанов, Д.Ф.
Format: Artikel
Sprache:Ukrainian
Veröffentlicht: Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України 2008
Online Zugang:https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/11502
Tags: Tag hinzufügen
Keine Tags, Fügen Sie den ersten Tag hinzu!
Назва журналу:Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine
Zitieren:Детермінанти якості й безпечності харчової продукції та мінімізація впливу факторів ризику / Д.Ф. Крисанов // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 249-261. — Бібліогр.: 10 назв. — укp.

Institution

Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine

Ähnliche Einträge