Полівалентна система теплозабезпечення експериментального будинку пасивного типу (площею 300 м²) на основі використання відновлюваних та альтернативних джерел енергії - Басок, Б.І.; Божко, І.К.; Бєляєва, Т.Г.; Гончарук, С.М.; Недбайло, О.М.; Новіцька, М.П.; Ткаченко, М.В.; Хибина, М.А. (Наука та інновації, 2014)
Надано результати розробки та реалізації системи теплозабезпечення експериментального будинку пасивного
типу, досліджено оптимальні робочі режими, наведено рекомендації для створення систем теплозабезпечення будинків пасивного типу. Представлены результаты разработки и реализации
системы теплообеспечения экспериментального дома пассивного типа, исследованы оптимальные рабочие режимы, приведены рекомендации для создания систем теплообеспечения домов пассивного типа. Results of the development and implementation of heat
supply system for experimental building of the passive type
are presented, optimal operating conditions are investigated,
guidelines for the creation of heat supply systems for passive type buildings are provided.