Разработка и внедрение электроразрядного процесса дезинтеграции металлургического кремния - Ризун, А.Р.; Косенков, В.М.; Голень, Ю.В.; Денисюк, Т.Д. (Наука та інновації, 2010)
Технологический процесс, разработанный с использованием высоковольтного электрического разряда как источника энергии для измельчения металлургического кремния, обеспечивает его дезинтеграцию на фракцию, необходимую для производства изделий электронной промышленности. Технологічний процес, який розроблено з використанням високовольтного електричного розряду як джерела енергії для здрібнювання металургійного кремнію, забезпечує його дезінтеграцію на фракцію, необхідну для виробництва виробів електронної промисловості. The technological process developed with the use of high voltage electrical discharge as a source of energy for grinding metallurgical silicon, provides its disintegration in the fraction necessary for the production of electronic products.