История, современность и перспективы высшего образования в Украине - Ядранский, Д. (Социология: теория, методы, маркетинг, 2015)
Рецензия на: Пилипенко В., Поздняко ва-Кирбят’єва Е. Вища освіта в Україні: історія та пострадянські реалії (соціологічний аналіз). — Запоріжжя: Запорізький національний університет, 2012. — 152 с.