Інфляційне таргетування: міжнародний досвід та українські перспективи - Мойсеєнко, Б.І. (Наука та інновації, 2011)
Розглянуто можливості застосування інфляційного таргетування як одного з можливих режимів грошово-кредитної
політики України. Дослідження може бути корисним при розробці методологічних принципів реалізації інфляційного
таргетування і конкретних практичних рекомендацій щодо підвищення ефективності його впровадження в Україні. Рассмотрены возможности применения инфляционного таргетирования в качестве одного из режимов
денежно-кредитной политики в Украине. Исследование может быть полезным при разработке методологических принципов реализации инфляционного таргетирования и конкретных практических рекомендаций
относительно повышения эффективности его внедрения в Украине. Possibilities of inflation targeting application as one of
the monetary policy mode in Ukraine are considered. The
research can be useful in the development of methodological
principles of inflation targeting realisation and concrete
practical recommendations to improve its implementation efficiency in Ukraine.