Передумови високих урожаїв. Інтерв’ю з С.П. Пономаренком (Наука та інновації, 2011)
У часи економічної кризи, коли аграрій має рахувати кожну копійку вкладених у майбутній урожай коштів, постає питання: на чому зекономити? Економія може завдати непоправної шкоди не лише природі, а й людині. На справді винятки існують. Йдеться про використання регуляторів росту рослин (біостимуляторів). Про те, як заощадити, але водночас отримати високий, екологічно безпечний урожай, ми запитали у академіка Міжнародної академії екології, директора Міжвідомчого науково-технологічного центру HAHУ та Міністерства освіти і науки «Агробіотех» Сергія Платоновича ПОНОМАРЕНКА.