Эпидемиологические характеристики посттравматических кистозных образований головного мозга - Иошина, Н.Н. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
В статті докладені епідеміологічні характеристики післятравматичних кістозних утворень головного
мозку. Наведені демографічні характеристики, частота розвитку післятравматичних кістозних утворень
головного мозку в залежності від виду, періоду черепно-мозкової травми. The article presents the epidemiological features of posttraumatic cystic formations of the brain. The
demographic characteristics, the incidence of posttraumatic cystic formations of the brain depending on the
type of traumatic brain injury, its period is given.