Возрастные и половые особенности функционального состояния сердечно-сосудистой и нервной системы у детей с экстрасистолической аритмией при реабилитации в санатории - Швец, А.В.; Бобрик, Ю.В.; Корепанов, А.Л. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
У даній статті представлен аналіз вікових та полових особливостей аритмічного синдрому, стана серцево-судинної, нервової системи, адаптаційного потенціалу у дітей з екстрасистоличної аритмією на основі вивчення даних проб з навантаженням, інструментальних методів дослідження на санаторно- курортному етапі реабілітації до початку відновного лікування. Description of arrhythmic syndrome, age and gender peculiarities of function condition of the cardiovascular, nervous system is presented in this article, adaptation potential for children with extrasystole arrhythmia on the basis of study of these loadings tests, instrumental methods of research on the sanatoriumresort stage of rehabilitation before beginning of restoration treatment.