Эфективность использования остеопластических материалов в хирургическом лечении пародонтита - Демьяненко, С.А.; Марченко, Н.В.; Крылова, T.Л.; Кириченко, В.Н.; Морозова, Н.Л. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
Клініко-лабораторні дослідження, проведені нами для оцінки результатів хірургічного лікування хворих ГП II-III ступені свідчать про ефективність запропонованої методики. Получені результати підтверджують переваги клаптевих операцій, виконаних з використанням комбінації твердої оболонки головного мозку і КЕРГАП-ТКФ ІПл перед іншими методами, що використовуються в хірургічному лікуванні генералізованого пародонтиту. A clinical-and-laboratory survey performed in order to get an estimation of the surgical treatment effect in GP II-III patients proves the efficiency of the offered method. The results we have obtained confirm the advantages of the flap surgery using the brain dura mater and KERGAP-TKF IPl combination as compared to other methods applied in surgical treatment of general periodontitis.