Реализация концепции fast track хирургии у пациенток гинекологического профиля в условиях университетской клиники - Симачева, С.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
Запропонований комплекс заходів є одним з можливих шляхів реалізації концепції fast track хірургії
при гінекологічних операціях. Подібний похід дозволяє домогтися ранньої реабілітації пацієнток, сприяє
ранній (3 -5 діб) виписці, що несе в собі, безсумнівно, прямий економічний ефект і значно збільшує престиж
лікуючого лікаря та медичної установи. The proposed package of measures is one of the possible ways to implement the concept of fast track
surgery for gynecological operatsіyah. Such a campaign allows for early rehabilitation of patients, promotes
early (3 -5 days) statement that bears undoubtedly a direct economic effect and increases the prestige of the
attending physician and the medical establishment.