Классификация, этиология, патогенез и диагностика предрака и начального рака вульвы - Симачева, С.А. (Таврический медико-биологический вестник, 2014)
В огляді висвітлені питання етіології та особливості патогенезу при злоякісних новоутвореннях вульви. Представлені переваги комплексної діагностики при дистрофічних захворюваннях, передраку та початковому раку вульви - флюоресцентная діагностика з препаратом аласенс і иммуногистохимический аналіз білків Ki-67 і р53. The given paper describes the etiology of vulvar malignancies and specific features of its pathogenesis. It shows the benefits of comprehensive diagnosis (fluorescence diagnosis using alasens and immunohistochemical assay of Ki-67 and p53 proteins) in dystrophic diseases, precancer, and early cancer of the vulva.