Інновації: як ми їх розуміємо, що від них чекаємо і чого не хочемо помічати - Соловйов, В.П. (Наука та інновації, 2011)
Розглядаються вихідні передумови введення поняття інновації в сферу економічного розвитку, дається характеристика впливу інновацій на поведінку економічних агентів на ринку товарів і послуг, оцінюється роль і можливості науки в інноваційному розвитку економіки. Рассматриваются исходные предпосылки введения понятия инновации в сферу экономического развития, дается характеристика влияния инноваций на поведение экономических агентов на рынке товаров и услуг, оценивается роль и возможности науки в инновационном развитии экономики. The article considers the premises of introducing the concept of innovation in economic development, describes the impact of innovation on the behavior of economic agents in the market of goods and services, estimates the role and possibilities of science in economy’s innovation development.