Міжнародний симпозіум з інноваційної політики та законодавства в Європейському Союзі та Україні: формування, досвід, напрямки наближення (Наука та інновації, 2011)
Проект Європейського Союзу «Вдосконалення стратегій, політики та регулювання інновацій в Україні» («Іннополісі») провів 2—3 червня в Києві міжнародний симпозіум «Інноваційна політика та законодавство в Європейському Союзі та Україні: формування, досвід, напрямки наближення».