Наука як фактор інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі України
Збережено в:
| Дата: | 2008 |
|---|---|
| Автор: | Дзюба, О.М. |
| Формат: | Стаття |
| Мова: | Ukrainian |
| Опубліковано: |
Рада по вивченню продуктивних сил України НАН України
2008
|
| Онлайн доступ: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/11575 |
| Теги: |
Додати тег
Немає тегів, Будьте першим, хто поставить тег для цього запису!
|
| Назва журналу: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Цитувати: | Наука як фактор інноваційного розвитку підприємств хлібопекарної галузі України / О.М. Дзюба // Продуктивні сили і регіональна економіка. — 2008. — Ч. 1. — С. 214-217. — Бібліогр.: 4 назв. — укp. |
Репозитарії
Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of UkraineСхожі ресурси
-
АНАЛІЗ НАПРЯМКІВ ІННОВАЦІЙНОГО РОЗВИТКУ ПІДПРИЄМСТВ ВИНОРОБНОЇ ГАЛУЗІ
за авторством: Селіхов, С. В.
Опубліковано: (2017) -
Світовий досвід як фактор розвитку інноваційного потенціалу України
за авторством: Кушерець, Д.
Опубліковано: (2005) -
Наукова складова інноваційного розвитку вугледобувних підприємств України
за авторством: Петровська, Т.Е.
Опубліковано: (2009) -
Стратегія екологічно спрямованого інноваційного розвитку хімічної галузі
за авторством: Ткаченко, А.М., та інші
Опубліковано: (2014) -
Аналіз основних тенденцій розвитку інноваційного потенціалу підприємств України
за авторством: Якименко, О.
Опубліковано: (2012)