Інститут президентства в Україні - Погорілко, В. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
Український центр політичного менеджменту започатковує нову справу – видання „Бібліотеки журналу „Політичний менеджмент”. Мета – публікація праць молодих вчених, які проводять дослідження з актуальних проблем політичних і соціологічних наук. Першою ластівкою „Бібліотеки” стала монографія старшого викладача кафедри права Київського національного лінгвістичного університету Володимира Шатіла. (Шатіло В. А. „Інститут президентства в системі державної влади України”. – К.: Український центр політичного менеджменту, 2004. – 159 с.)