Стандартизация в сфере защиты персональных данных - Фаль, А.М. (Кибернетика и системный анализ, 2014)
Рассмотрены европейское и национальное законодательства, касающиеся защиты персональных данных, а также предложения по разработке стандартов в сфере защиты персональных данных. Приведен список опубликованных стандартов и проектов, включенных в программу работ по стандартизации. Наведено огляд європейського та національного законодавства, що стосується захисту персональних даних. Розглянуто пропозиції щодо розроблення стандартів у сфері захисту персональних даних. Наведено перелік опублікованих стандартів та проектів, включених до програми робіт зі стандартизації. The European and national legislation on personal data protection is reviewed. Propositions on the development of the standards in personal data protection are considered. A list of published standards and projects that are included in the work program on standardization is presented.