Ризик як атрибут політики - Кривошеїн, В. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
Розглядаються властивості ризику як атрибуту політики. Простежується генеза виокремлення феномена політичного ризику.