Кинетика смачивания диоксида циркония платиной - Дуров, А.В.; Карпец, М.В.; Коваль, А.Ю. (Адгезия расплавов и пайка материалов, 2012)
Получены новые данные о смачивании керамики ZrO₂ расплавами платины и контактном взаимодействии на межфазной границе. Досліджено змочування кераміки на основі діоксиду цирконію платиною. Виявлено та пояснено вплив розміру краплі на кінетику розтікання та товщину перехідних шарів. New data about the wetting of ceramic ZrO₂ by the platinum melts and the contact interaction on the interface were obtained.