Двопроцесорна акустико-емісійна телеметрична система - Скальський, В.Р.; Клим, Б.П.; Почапський, Є.П.; Плахтій, Р.М.; Толопко, Я.Д.; Коссак, Ю.З.; Станкевич, О.М. (Наука та інновації, 2011)
Описано принцип побудови та робота модулів реєстрації накопичення та передачі радіоканалом сигналів акустичної емісії, що призначені для роботи в телеметричній системі моніторингу великогабаритних об’єктів. Модулі виконані з урахуванням тенденцій розвитку сучасної схемотехніки та із застосуванням елементної бази відомих світових виробників. Описаны принцип построения и работа модулей регистрации накопления и передачи по радиоканалу сигналов акустической эмиссии, которые предназначены для работы в телеметрической системе мониторинга крупногабаритных объектов. Модули выполнены с учетом тенденций развития современной схемотехники и с применением элементной базы известных мировых производителей. The paper describes the principle of design and work of modules for registration, accumulation and transmission of acoustic emission signals via radio channel that is intended to work in a telemetric system for monitoring large scale objects. The modules are designed using the advances in modern circuit engineering and with application of the elemental resources of leading electronic producers.