Ідеологія лівих партій та організацій в Україні - Павленко, І. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2004)
У статті здійснюється порівняльний аналіз програмних документів політичних партій та організацій України лівого спрямування.