Засідання технічного комітету зі стандартизації ТК-78 - Щупак, С.О. (Техническая диагностика и неразрушающий контроль, 2015)
14 травня 2015 р. відбулося засідання ТК-78 «технічна діагностика та неруйнівний контроль», що опікується питаннями гармонізації стандартів у сфері неруйнівного контролю та технічної діагности в Україні.