Розробка та виготовлення універсального пересувного комплексу устаткування для захисту металоконструкцій від корозії - Генега, Б.Я.; Федірко, В.М.; Волошин, М.П.; Пічугін, А.Т.; Лук’яненко, О.Г. (Наука та інновації, 2012)
Спроектовано, виготовлено і укомплектовано універсальний пересувний комплекс для захисту металоконструкцій від корозії. Оптимізовано технологічний процес формування комбінованого захисного покриття. Спроектирован, изготовлен и укомплектован универсальный передвижной комплекс для защиты металлоконструкций от коррозии. Оптимизирован технологический процесс формирования комбинированного защитного покрытия. The universal mobile complex for corrosion protection
of metals is designed, manufactured and equipped. The
technological process of a combined protective coating was optimized.