Створення грунтово-водо-водяних теплообмінників для теплонасосних технологій теплопостачання приміщень - Басок, Б.І.; Коба, А.Р.; Недбайло, О.М.; Ткаченко, М.В.; Хибина, М.А.; Бєляєва, Т.Г.; Тесля, А.І.; Луніна, А.О. (Наука та інновації, 2012)
Представлено методику проектування та створення дослідних зразків ґрунтово-водо-водяних теплообмінників у
спеціальному виконанні, що входять до складу теплонасосної системи теплопостачання частини приміщень адміністративного корпусу Інституту технічної теплофізики НАН України. Представлена методика проектирования и создания
экспериментальных образцов грунтово-водо-водяных теплообменников в специальном исполнении, которые входят в состав теплонасосной системы теплоснабжения части помещений административного корпуса Института
технической теплофизики НАН Украины. Technique of designing and creating of ground-water-water
heat exchangers prototypes in a special performance,
which are part of the heat pump heating system in the premises
of the administrative building of the Institute of Engineering
Thermophysics of NAS of Ukraine, is presented.