Як управляємо тим, що маємо? - Іщенко, М. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2003)
Рецензія на монографію: Мастяниця Й. У., Соснін О. В., Шиманський Л. Є. Інформаційні ресурси України: проблеми державного управління. Монографія. / К.: Інститут стратегічних досліджень, 2002. – 141 с.