Формування законодавства про вибори Президента України (1991 – 1999 роки) - Вовк, Р. (Інститут політичних і етнонаціональних досліджень ім. І.Ф. Кураса НАН України, 2003)
Статтю присвячено проблемам формування та вдосконалення законодавства про вибори Президента України в 1991 – 1999 роках. Розглядаються особливості законодавчого оформлення виборів, здійснюється порівняльна характеристика окремих нормативних положень виборчого законодавства 1991-го, 1993-го та 1990-го років (загальні демократичні права, формування виборчих комісій, передвиборна агітація, інститут «офіційних спостерігачів», відповідальність за порушення закону).