Розробка і застосування високоефективного прецизійного алмазного правлячого інструменту для потреб енергетичного і транспортного машинобудування України - Лавріненко, В.І.; Шейко, М.М.; Сухарєв, Д.В. (Наука та інновації, 2013)
Розглянуто технологічні можливості виробництва прецизійних алмазних правлячих роликів на базі науково-виробничого комплексу в Інституті надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля НАН України. Рассмотрены технологические возможности производства прецизионных алмазных правящих роликов на базе
научно-производственного комплекса в Институте сверхтвердых материалов им. В.М. Бакуля НАН Украины. The article deals with the technological ability to produce
high-precision diamond dressing tools on the basis of
scientific and production complex at the VM Bakul Institute
of Superhard Materials of NAS of Ukraine.