Функція Гріна тривимірного конвективного хвильового рівняння для прямого каналу - Борисюк, А.О. (Акустичний вісник, 2015)
За допомогою розробленого в роботі методу побудовано функцію Гріна тривимірного конвективного хвильового рівняння для прямого каналу довільної (але незмінної по довжині) форми поперечного перерізу з акустично жорсткими і акустично м’якими стінками, а також зі стінками змішаного типу. С помощью разработанного в работе метода построена функция Грина трехмерного конвективного волнового уравнения для прямого канала произвольной (но неизменной по длине) формы поперечного сечения с акустически жесткими и акустически мягкими стенками, а также со стенками смешанного типа. The Green’s function of the three-dimensional convective wave equation for a straight channel of arbitrary (but constant along its length) cross-sectional shape, having either acoustically rigid or acoustically soft walls or the walls of a mixed type, is obtained by the method developed in this work.