Різноваріантна термореновація огороджувальних конструкцій частини поверху існуючої адміністративної будівлі та моніторинг тепловтрат при її тривалій експлуатації - Басок, Б.І.; Давиденко, Б.В.; Гончарук, С.М. (Наука та інновації, 2013)
Обґрунтовано варіанти застосування енергозберігаючих вікон та енергоефективної теплоізоляції. Для визначення впливу матеріалу відповідного типу на підвищення теплоізоляційної спроможності огороджувальних конструкцій встановлено термометри опору та датчики теплових потоків на їх поверхнях. Обоснованы варианты применения энергосберегающих окон и энергоэффективной теплоизоляции. Для определения влияния материала соответствующего типа на повышение теплоизоляционной способности ограждающих конструкций установлены термометры сопротивления и датчики тепловых потоков на их поверхностях. The options of energy-efficient windows and energy-efficient insulation were substantiated. To determine the effect of the material appropriate type on the increase of thermal insulation capability of building enclosing constructions, the resistance thermometers and heat flux sensors were established on their surfaces.