Міжнародний науково-технологічний форум «Наука. Інновації. Технології-2012» (Наука та інновації, 2013)
25—27 вересня 2012 р. у виставковому центрі «КиївЕкспоПлаза» (м. Київ, вул. Салютна, 2-Б) відбулися важливі для сфери інноваційної діяльності країни події — Міжнародний науково-технологічний форум «Наука. Інновації. Технології — 2012» та V Міжнародний форум «Комплексне забезпечення лабораторій».