Ядерні технології і електрофізична апаратура для медицини - Сторіжко, В.Ю.; Калінкевич, О.М. (Наука та інновації, 2013)
Обговорюються можливі шляхи організації виробництва в Україні прискорювачів заряджених частинок та іншої електрофізичної апаратури для ранньої діагностики і терапії онкологічних захворювань. Обсуждаются возможные пути организации производства в Украине ускорителей заряженных частиц и другой электрофизической аппаратуры для ранней диагностики и терапии онкологических заболеваний. The article discusses possible ways of organizing the production of particle accelerators and other electrophysical equipment for cancer early diagnostics and therapy in Ukraine.