Оборудование компании Intertech для лабораторного анализа и научных исследований - Артемьева, И.Н. (Наука та інновації, 2013)
Компания Intertech (США) уже 15 лет поставляет оборудование для лабораторного анализа и научных исследований в Украине. Компания является эксклюзивным представителем концерна Thermo Fisher Scientific, TA Instruments и ряда других компаний. Предлагается оборудование для элементного и молекулярного анализа, исследования поверхности и наноструктур, термоанализа, а также пробоподготовки. Intertech обеспечивает сертифицированную сервисную и методическую поддержку поставляемой техники. В Украине действует два сервисных центра – в Киеве и Донецке. За время существования представительства Intertech в Украину поставлено большое количество техники, успешно используемой в настоящий момент. Компанія Intertech (США) вже 15 років постачає обладнання для лабораторного аналізу та наукових досліджень в Україні. Компанія є ексклюзивним представником концерну Thermo Fisher Scientific, TA Instruments та ряду інших компаній. Пропонується обладнання для елементного та молекулярного аналізу, дослідження поверхні та наноструктур, термоаналізу, а також пробопідготовки. Intertech забезпечує сертифіковану сервісну та методичну підтримку техніки, що постачається. В Україні працює два сервісних центра — в Києві та Донецьку. За час існування представництва Intertech в Україну поставлено велику кількість техніки, що успішно використовується сьогодні. Intertech Corporation (USA) supplies instruments for la boratory analysis and scientific research for 15 years in Ukraine. The company is an exclusive dealer of Thermo Fisher Scientific, TA Instruments and some other companies. Elemental and molecular analysis instruments as well as thermoanalysis, surface and nanostructures investigation systems and sample preparation units are proposed. Intertech provides certified service and application support in two service centers in Ukraine — in Kyiv and Donetsk. Since its establishment Intertech supplied into Ukraine a number of instruments, which has been successfully used at present.