Унікальний аналізатор Zetasizer Nano — 10 факторів наукового успіху - Воєвода, В.М.; Держипольський, А.Г.; Меленевський, Д.О. (Наука та інновації, 2013)
Подано короткий огляд сучасного стану галузей науки, що займаються наноматеріалами, колоїдами та дисперсними системами. Особливу увагу приділено методам досліджень, застосовуваним у цих галузях. Розглянуто позицію і значення в науковому світі аналітичних приладів серії Zetasizer Nano від Malvern Instruments Ltd. Приведено основні фактори успішності Zetasizer Nano як дослідницького інструменту Представлен обзор современного состояния областей науки, которые занимаются изучением наноматериалов, коллоидов и дисперсных систем. Особое внимание уделено методам исследований, применяемым в этих отраслях. Рассмотрены позиция и значение в научном мире аналитических приборов серии Zetasizer Nano от кампании Malvern Instruments. Приведены основные факторы успешности Zetasizer Nano как исследовательского инструмента. The panoramic overview of the current status of branches of science focused on nanomaterials, colloids and disperse systems is presented. Special attention is paid to research methods used in these fields. The actual role and importance of Zetasizer Nano series analytical instruments from Malvern Instruments in scientific world are considered. Key reasons of Zetasizer Nano success as a research tool are given.