Науково-технічне співробітництво Національної академії наук України з Київською міською держадміністрацією: обережний оптимізм - Загородній, А.Г. (Наука та інновації, 2015)
Узагальнено досвід науково-технічного співробітництва Національної академії наук України з Київською міською
державною адміністрацією. Наведено стислу характеристику затверджених до реалізації у 2015 році інноваційних
проектів з впровадження у міське господарство розробок установ НАН України. Обобщен опыт научно-технического сотрудничества Национальной академии наук Украины с Киевской городской государственной администрацией. Приведена краткая
характеристика утвержденных к реализации в 2015 году
инновационных проектов по внедрению в городское хозяйство разработок организаций НАН Украины. The experience of scientific and technical cooperation
between National Academy of Sciences of Ukraine and Kyiv
City State Administration is summarized. Brief description
of innovative projects approved for implementation in 2015 on the introduction of the elaborations of the institutions of NAS of Ukraine into the urban economy is presented.