Розвиток інноваційного потенціалу наукової організації України як результат участі у проекті 7 Рамкової програми Європейського Союзу - Нікітін, Ю.О.; Рукас-Пасічнюк, В.Г. (Наука та інновації, 2015)
Розглянуто успішний досвід участі Інституту надтвердих матеріалів ім. В.М. Бакуля Національної академії наук
України в проекті «Старт» (контракт № 295003) 7-ї рамкової програми Європейського Союзу, що справило позитивний вплив на підвищення інноваційного потенціалу наукових досліджень та впровадження інноваційних розробок
інституту в економіку України та Європи. Рассмотрен успешный опыт участия Института сверхтвердых материалов им. В.Н. Бакуля Национальной академии наук Украины в проекте «Старт» (контракт № 295003)
7 рамочной программы Европейского Союза, что оказало положительное влияние на повышение инновационного потенциала научных исследований и внедрения инновационных разработок института в экономику Украины и Европы. The article consider the successful experience of the V.M. Bakul
Institute for Superhard Materials of NAS of Ukraine in
the project «Start» (contract number 295003) within the
7th Framework Programme of the European Union, which had a positive impact on the increasing the research innovation potential and implementation of the Institute’s innovations to the economy of Ukraine and Europe.