Міжнародний досвід створення центрів трансферу технологій у вищих навчальних закладах - Лисенко, В.С.; Єгоров, С.О.; Дятчик, Д.І. (Наука та інновації, 2015)
Проведено аналіз досвіду створення та функціонування центрів трансферу технологій на базі університетів США з метою застосування позитивних методів при створенні подібних центрів в Україні. Проведен анализ опыта создания и функционирования центров трансфера технологий на базе университетов США с целью применения положительных методов при создании подобных центров в Украине. The analysis of the experience of creation and operation of technology transfer centers on the basis of US universities with the aim of using positive methods for the creation of such centers in Ukraine is presented.