Наукові розробки Національного університету "Львівська політехніка" - Піх, З.Г. (Наука та інновації, 2015)
Представлено розробки науковців Національного університету «Львівська політехніка» за останні п’ять років, що дають загальне уявлення про рівень наукового доробку та свідчать про здатність університету ефективно працювати відповідно до потреб ринкової економіки. Докладніше з науковими розробками Львівської політехніки можна ознайомитись на сайті nauka.lp.edu.ua. Представлены разработки ученых Национального университета «Львивська политехника» за последние пять лет, которые дают общее представление об уровне научного наследия и свидетельствуют о способности университета эффективно работать в соответствии с потребностями рыночной экономики. Подробнее с научными разработками можно ознакомиться на сайте nauka.lp.edu.ua. Developments of scientists from Lviv Polytechnic National University in the last five years providing the outline of the level of scientific achievements and testifying the ability of the University to work effectively to meet the needs of a market economy are presented. More information about Lviv Polytechnic National University scientific developments can be found at nauka.lp.edu.ua.