Розробка технологічних профілів для системи трансферу енерго- та ресурсозберігаючих технологій - Лисенко, В.С.; Єгоров, С.О.; Покшевницька, Т.В. (Наука та інновації, 2015)
Розглянуто методологічні засади розробки технологічних профілів для «Системи трансферу енерго- та ресурсозберігаючих технологій». Визначено, що головним принципом розробки технологічних запитів та пропозицій є дотримання методології та стандартів Європейської мережі «релей-центрів» (Innovation Relay Centers — IRC network, з 2008 року — EEN), Російської мережі трансферу технологій RTTN та Української мережі трансферу технологій UTTN. Рассмотрены методологические основы разработки технологических профилей для «Системы трансфера энерго- и ресурсосберегающих технологий». Установлено, что главным принципом разработки технологических запросов и предложений является соблюдение методологии стандартов Европейской сети «релей-центров» (Inno vation Relay Centers — IRC network, з 2008 року — EEN), Российской сети трансфера технологий RTTN и Украинской сети трансфера технологий UTTN. The article deals with the methodological foundations for the development of technological profiles for «System of Transfer of Energy- and Resource Saving Technologies». It is determined that a compliance with the methodology and standards of the European network «Relay Centers» (Innovation Relay Centers — IRC network, since 2008 — EEN), the Russian Technology Transfer Network RTTN and Uk rainian Technology Transfer Network UTTN is the main pri nciple of the development process of technological requests and offers.