Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини
Створено умови маловідхідного перетворення цілісної зернобобової сировини (насіння сої, люпину, амаранту, вівса, пшениці, гречки) у високодисперсні емульсійно-суспензійні рідкі і пастоподібні системи, яким притаманна здатність до агрегативної сталості протягом 5–15 діб без використання стабілізато...
Saved in:
| Date: | 2015 |
|---|---|
| Main Authors: | , , , , |
| Format: | Article |
| Language: | Ukrainian |
| Published: |
Видавничий дім "Академперіодика" НАН України
2015
|
| Series: | Наука та інновації |
| Subjects: | |
| Online Access: | https://nasplib.isofts.kiev.ua/handle/123456789/116432 |
| Tags: |
Add Tag
No Tags, Be the first to tag this record!
|
| Journal Title: | Digital Library of Periodicals of National Academy of Sciences of Ukraine |
| Cite this: | Отримання і властивості високодиспергованих продуктів з рослинної сировини / Т.М. Бурушкіна, В.В. Ратушняк, В.І. Количєв, В.М. Преподобний, Ю.О. Плотніков // Наука та інновації. — 2015. — Т. 11, № 3. — С. 39—50. — Бібліогр.: 15 назв. — укр. |