Модели компактных компенсированных вихревых течений с винтовой симметрией - Лукьянов, П.В. (Прикладна гідромеханіка, 2013)
Представлены одномерные модели компактных компенсированных вихревых течений с винтовой симметрией. Выполнено сравнение с существующими моделями и предложены области их применения. Представлені одновимірні моделі компактних компенсованих вихрових течій з гвинтовою симетрією. Виконано порівняння з відомими моделями та запропоновані області їхнього застосування. One-dimensional models for compact compensated vortex flows with helical symmetry have been presented. The comparison of the models with the known ones has been carried out. The application areas of these models have been pointed out.