Шостий міжнародний науковий конгрес “Державне управління та місцеве самоврядування” - Макарова, О.В.; Шишкіна, Л.Я. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
23 лютого 2006 року у м. Харкові відбувся Шостий міжнародний конгрес “Державне управління та місцеве самоврядування”, організований Науково-методичним об’єднанням ВНЗ м. Харкова зі спеціальності “Державне управління”, Національною академією державного управління при Президентові України, Харківським регіональним інститутом державного управління.
Метою Конгресу було поєднання наукових досліджень і практики державного управління та місцевого самоврядування, опрацювання пропозицій щодо розв’язання проблем подальшого удосконалення діяльності інститутів державної влади і місцевого самоврядування.