Нові видання (Наука та інновації, 2015)
У 2015 році вийшла з друку Національна доповідь «Інноваційна Україна 2020» за загальною редакцією: В.М. Гейця,
А.І. Даниленка, Е.М. Лібанової, А.А. Гриценка, О.В. Макарової, М.О. Кизима, І.Ю. Єгорова, І.В. Одотюка.