Круглий стіл щодо проблем пенсійної реформи - Новак, І.М.; Клименко, Ю.М. (Інститут демографії та соціальних досліджень НАН України, 2006)
Переймаючись проблемами пенсійної реформи, Національна академія наук України започаткувала постійно діючий Круглий стіл з цих питань, перше засідання якого відбулося 7 лютого 2006 р. у приміщенні Інституту демографії та соціальних досліджень НАН України за участю народних депутатів України, представників провідних міністерств та відомств, секретаріату Президента України, секретаріату Кабінету Міністрів України, РНБОУ, громадських об’єднань, міжнародних організацій, засобів масової інформації, відомих науковців.