Вихровий рух усередині лунки складної геометрії - Воскобійник, В.А.; Воскобійник, А.В.; Воскобойник, О.А.; Степанович, В.М.; Хижа, I.А. (Прикладна гідромеханіка, 2015)
У роботi представленi результати вiзуального дослiдження особливостей генерацiї та еволюцiї вихрового течiї усерединi заглиблень на плоскiй поверхнi у виглядi одиночних V- i Λ-подiбних лунок, якi потiк обтiкав пiд рiзними кутами. В работе представлены результаты визуального исследования особенностей генерации и эволюции вихревого течения внутри углублений на плоской поверхности в виде одиночных V- и Λ-образных лунок, которые обтекались потоком под различными углами. The visual research results of the generation and evolution of the vortex flow inside the cavities on a flat surface in the form of single V- and Λ-shaped dimples that streamlined flow at different angles are presented.